Palvelut ja hinnat

Oletko uupunut lapsiperhearjen pyörteissä? Rajoittavatko elämääsi sairaudet? Oletko ikääntyvien vanhempiesi apuna tai tuetko ehkä omilleen muuttavia lapsiasi oman elämän alkuun?

Monet asiat saattavat rajoittaa arjen kantokykyä. Tällöin kodin järjestäminen ja tavaroiden karsiminen saattavat olla to do-listalla aivan häntäpäässä. Siitä huolimatta, että karsiminen ja järjestely voisivat helpottaa elämääsi huomattavasti!

Haluat ehkä käydä tavarasi ja paperisi läpi, koska tiedät elämän rajallisuuden ja haluat laittaa asiasi järjestykseen, kun voimasi vielä siihen riittävät. Haluat kenties, että aikaasi riittäisi myös kivoille asioille, harrastuksille, perheen kanssa olemiseen, eikä lomia ja viikonloppuja tarvitsisi käyttää tavaroiden karsimiseen ja siivoamiseen.

Tarjoan järjestelyapua myös yrityksille. Töissä aika olisi mukava käyttää tuottavaan tekemiseen tavarakasoissa kahlaamisen sijaan!

Olen apunasi järjestelyssä, jotta homma hoituu tehokkaasti ja sinun aikasi ja jaksamisesi säästyy muuhun!

HINNAT

wardrobe, coat hanger, dressing room-5961193.jpg

Hinnat sisältävät alv 24 %
Vähintään 2 tuntia/käyntikerta
Kilometrikorvaus 50 senttiä/km. Lähtöpiste Jyväskylä.

Järjestyksen suunnittelu ja kartoitus (30 min) ilmainen
2 tuntia 120 e
3 tuntia 175 e
6 tuntia 350 e
Lisätunnit 60e / alkava tunti
Isompien urakoiden hinnoista sovitaan erikseen.

Saat palvelusta 60 % kotitalousvähnnyksen, omavastuu 100 e

Asiakkaan oma päätöksenteko vaikuttaa kuinka nopeasti työ edistyy, mutta ohjeilla pääset jo hyvään alkuun. Voit jatkaa projektia yksin tai voimme tehdä myös yhdessä. Tarvittaessa voin tulla myös uudelleen.